Tyvek polsbandjes bestellen/offerte aanvragen

Tyvek polsbandjes hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn niet te scheuren, waterbestendig en bezitten een groot drukoppervlak voor uw tekst of logo. De ideale festivalbandjes!

Onze polsbandjes zijn geschikt voor eendaagse festivals of meerdaagse evenementen. Te gebruiken bij leeftijd- en toegangscontrole bij festivals, evenementen, schoolfeesten en andere horecagelegenheden. Tyvek polsbandjes zijn voorzien van een eenmalige sluiting door middel van een plakstrik. Tyvek is een sterk materiaal dat zorgt dat de polsbandjes niet af kunnen zonder dat het bandje beschadigt.

Polsbandjes worden vaak eenmalig gebruikt. Daarom zijn de tyvek polsbandjes van Salentijn een goedkoop alternatief voor vaak dure bandjes van textiel of siliconen polsbandjes. We bieden een kwaliteit aan. De polsbandjes zijn te personaliseren met een tekst of logo. Laat de bandjes bedrukken in goud of zilver voor een luxe uitstraling.

Ook heeft Salentijn polsbandjes voorzien van een standaard bedrukking, zoals NIX 18, VIP, TOILET, GRATIS TOEGANG en 18+ in de collectie. Om een compleet assortiment aan te bieden is het ook mogelijk om blanco polsbandjes te bestellen, deze polsbandjes hebben geen bedrukking of logo en zijn multi inzetbaar tijdens uw evenement. Kies het juiste polsbandje voor uw evenement bij Salentijn! 

Salentijn, gemak dat telt!

1. Kies het gewenste product
2. Kies de gewenste kleur
3. Kies bedrukking
4. Kies het aantal
5. Overzicht

1. Kies het gewenste product

-    Afmeting: 255mm x 19 mm
-    De polsbandjes zijn opeenvolgend genummerd
-    Meerdere kleuren polsbandjes per order mogelijk
-    Hoogwaardige drukkwaliteit in de kleuren:
     zwart, wit, rood, geel, groen, blauw en lila. Houdt u er wel rekening mee dat niet alle kleurcombinaties mogelijk zijn
-    Voor bedrukte polsbandjes gelden eenmalige aanmaakkosten van € 15,-
-    Bedrukking met goud en zilver mogelijk tegen meerprijs van €2,- per 100 polsbandjes
-    Werkelijke kleuren kunnen afwijken van de getoonde kleuren
-    Bij bestelling duidelijk de gewenste kleur en bedrukkingskleur vermelden.