Algemeen

U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

1. Vraag een offerte aan of bestel direct via de website. Klik op het gewenste product en ga naar “offerte aanvragen” of “direct bestellen”, volg de verplichte stappen en wij ontvangen dan automatisch uw offerteaanvraag of bestelling.

2. U kunt ook een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen door een e-mail te sturen naar verkoop@salentijn.com. Vergeet hierbij niet de bedrijfsgegevens te vermelden, het product, de aantallen, kleuren en voeg eventueel een .eps of .pdf bestand met uw logo/bedrukking als bijlage mee.

3. Neem telefonisch contact op met de verkoopafdeling via telefoonnummer 0475-418383, zij vertellen u precies wat ze nodig hebben en hoe u dit kunt aanleveren.
 

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van de bestelling. De minimale verzendkosten zijn €15,00.

Als u een offerte hebt aangevraagd via de website krijgen wij hier automatisch een melding van. Binnen enkele dagen nemen wij telefonisch contact op om de offerte te bespreken. Bij bijzonderheden stuurt de verkoopafdeling een aangepaste offerte per e-mail toe.

Bij een offerteaanvraag per e-mail krijgt u binnen enkele dagen een offerte toegestuurd per e-mail of op verzoek per post.

Gaat u akkoord met de gekregen offerte? Dan maakt de verkoopafdeling een orderbevestiging en voorbeeldtekening welke u per e-mail krijgt toegestuurd. Zodra u de orderbevestiging en voorbeeldtekening akkoord geeft zal de productie van start gaan.
 

Of u nu een bestelling hebt geplaatst via de website, per e-mail of telefonisch u ontvangt te allen tijde een orderbevestiging en als het een nieuwe bestelling betreft ontvangt u ook een voorbeeldtekening. Pas nadat u de orderbevestiging en de voorbeeldtekening schriftelijk (of per e-mail) akkoord hebt gegeven zal de productie van start gaan.

Let er dus op dat hoe later u akkoord geeft, hoe later de bestelling geleverd zal worden.
 

Vooraf per bank
U kunt ervoor kiezen om de factuur vooraf per bank over te maken voordat wij het pakket verzenden. Houdt er rekening mee dat zolang wij de betaling niet hebben ontvangen, wij ook het pakket niet verzenden. Uw bestelling kan hierdoor dus vertraging oplopen.

Rembours
Het is ook mogelijk om de bestelling onder rembours te betalen. Dit houdt in dat het bedrag wordt betaald bij aflevering. Bij DHL is het alleen mogelijk om contant en het liefst gepast af te rekenen. Voor een remboursement berekenen wij €7,00 extra.

Op rekening
Het is alleen bij hoge uitzondering en in goed overleg mogelijk om op rekening te betalen.

Het is niet mogelijk om te betalen via iDeal omdat de klant bij ons pas betaalt nadat hij of zij akkoord gaan met de orderbevestiging en voorbeeldtekening.

Wij hanteren een levertijd van 2 weken na akkoord op de orderbevestiging en/of voorbeeldtekening. Bij sommige producten is hier een uitzondering voor. Hebt u de bestelling eerder nodig? Neem in dat geval contact op met de verkoopafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

De verwachte leverdatum wordt te allen tijde aangegeven op de orderbevestiging.

Hebt u ervoor gekozen om de order vooraf per bank over te maken? Dan wordt de bestelling pas verzonden nadat wij de betaling hebben ontvangen.
 

Wij verzenden alle pakketten met DHL. Alle pakketten worden verpakt in kartonnen dozen of bij grote bestelling op een pallet.
Munten, roerstaafjes, prikkers en huisordes worden op de juiste aantallen afgemeten en verpakt in plastic zakken.
Breekmunten worden per 200 cards of tableaus in een kartonnen uitgiftebox verpakt.
Garderobenummers worden per 100 stuks in een plastic uitgiftebox verpakt.
 

De aanmaakkosten betaalt u omdat er voor uw bestelling altijd een gravure, stempel of ontwerp gemaakt moet worden. Daarnaast moeten wij de juiste machines instellen voor uw bestelling.
Deze kosten zijn eenmalig voor elk logo. Dus als uw logo wijzigt betaalt u opnieuw deze aanmaakkosten.

De hoogte van de aanmaakkosten staan altijd bij het product vermeldt of raadpleeg de verkoopafdeling.
 

Als u bij ons geregistreerd staat als contactpersoon kunt u zonder probleem de munten nabestellen. Voordeel van een nabestelling is dat u geen aanmaakkosten meer hoeft te betalen.

Bestelt iemand anders dan onze geregistreerde contactpersoon de munten, nemen wij contact op met onze contactpersoon om te verifiëren of het akkoord is dat de ander de munten besteld.
Het is niet mogelijk dat (zomaar) iedereen bij ons uw munten kan nabestellen.
 

De minimale afname verschilt per product. Dit kan uiteenlopen van 100 stuks tot een minimale afname van 6000 stuks. Wij hanteren deze minimale afname omdat het voor ons niet rendabel is om lage series te produceren.

Wilt u de exacte afname weten raadpleeg het product op de website of neem contact op met de verkoopafdeling.
 

Wij hebben een standaard productcatalogus die wij graag naar u opsturen. Hierin zitten alle mogelijke kunststof kleuren, modellen en bedrukkingen. Daarnaast kunt u alle prijzen en voorwaarden terugvinden in deze catalogus.
Mocht u van een bepaald model graag wat meer voorbeelden ontvangen kunt u dat aanvragen per e-mail.
 

Als u meerdere producten of bestellingen hebt gedaan met dezelfde leverdatum worden de bestellingen gezamenlijk verzonden.

« Terug naar overzicht