Garderobenummers

Het is niet mogelijk om van de 4 cijfers op een garderobenummer af te wijken. De cijfers kunnen dus als volgt gedrukt worden: 0001 t/m 9999.

Het nabestellen van verloren garderobenummers is geen enkel probleem. Als u per e-mail aangeeft welke nummers u nodig hebt leveren wij deze voor u na.

Dat is afhankelijk van de situatie. Als u een vaste garderobe hebt kunt u het beste de opplakplaatjes aan de garderobe plakken en de garderobenummers aan uw klant meegeven. Gebruikt u bijvoorbeeld kleerhangers en heeft u geen plek om opplakplaatjes te bevestigen dan kunt u beter twee series afnemen.

Wij leveren de garderobenummers in handige kunststof boxjes waar 100 garderobenummers in passen.

Het is niet mogelijk om alle kleuren van onze kleurenkaart te kiezen voor de garderobenummers. Raadpleeg de website of onze verkoopafdeling voor de mogelijke kleuren.

De garderobenummers worden bedrukt met folie of full color digitaal. Dit houdt in dat u de garderobenummers met 1 kleur of meerdere kleuren kunt laten bedrukken. U kunt er ook voor kiezen om aan een kant het nummer te bedrukken en aan de andere kant uw eigen logo.

Afhankelijk van het aantal van de garderobenummers kunnen wij deze binnen 1 tot 2 weken leveren. Hebt u een groot aantal dan zal de levertijd verhogen.

« Terug naar overzicht