Horeca Serviceartikelen

Wij maken onze telborden precies op het formaat van onze munten. De kans bestaat dat wanneer u onze telborden gebruikt voor een munt welke bij een ander is geproduceerd dat de munten niet passen.

Onze kunststof telborden hebben vaste kleuren. Elke kleur staat voor een formaat, een zwart kunststof telbord is bijvoorbeeld alleen maar voor 1000 munten van Ø29 mm. De aluminium telborden hebben een aluminium buitenkant en de binnenkant is van wit kunststof. Ook hier kunnen wij niet van afwijken.

Een tapkraankaart is een handig product dat om de tapkraan wordt gehangen als hier bijvoorbeeld onderhoudt aan wordt gepleegd of als er een tap leeg is.

De bierwaaier is een product dat wordt gebruikt op kantoor of op een festival om tegelijk 6 bekers te dragen. Handig van de bierwaaier is dat het “gevouwen” kan worden en daarom gemakkelijk in een broekzak of een tas past.

Het is niet mogelijk om alle waaiers te laten bedrukken. Wij bedrukken alleen de bovenste waaier omdat de bedrukking te snel slijt als de andere waaiers ook bedrukt worden.

« Terug naar overzicht