Het is weer tijd voor Carnaval!

De carnavalsoutfits mogen weer tevoorschijn getoverd worden! Wij hebben voor u een aantal van onze favoriete horecabenodigdheden voor carnaval hieronder op een rijtje gezet. Personaliseer uw producten met een logo en/of tekst zodat deze extra opvallen.

Aangezien wij al ruim 35 jaar gevestigd zijn in Echt (Limburg), zit carnaval in ons bloed. Wij adviseren u daarom graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.  


Een originele carnavalsmedaille is hét visitekaartje van uw carnavalsvereniging. Alle vormen en modellen zijn mogelijk. Daarnaast zijn de medailles full colour te bedrukken waardoor het zelfs mogelijk is om ze te voorzien van een foto! Indien gewenst kunnen de medailles geleverd worden met vrolijk gekleurde koorden. 


Bierafschuimers dragen bij aan het perfect getapte biertje. Een handig accessoire tijdens de drukbezochte carnavalsfestiviteiten. Bedruk de bierafschuimers met uw logo en een feestelijke tekst. Maak het helemaal af met bedrukte tapkraankaarten! 


Op zoek naar een praktische give-away? Met de compacte bierwaaier is het mogelijk om meerdere drankjes tegelijk te dragen. Bedruk de bierwaaier met een logo en/of tekst en bevestig deze aan een lanyard (keycord) voor een bierwaaier binnen handbereik. De lanyard kan bedrukt worden met bijvoorbeeld een feestelijke spreuk van de prins(es).


Personaliseer (consumptie)munten door ze met een logo en/of tekst te bedrukken. Ideaal voor eenmalige evenementen zijn onze breekmunten met zwarte opdruk of met full colour opdruk. Benieuwd welke munten het beste bij uw carnavalsevenement passen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder. 


Polsbandjes kunnen op vele manieren ingezet worden. Bijvoorbeeld als toegangs- en leeftijdscontrole in horecagelegenheden en bij evenementen. Of bedruk siliconen- of textielbandjes met een logo en feestelijke slogan als leuke give-away voor carnaval.

« Terug naar nieuwsoverzicht