Salentijn op de BBB Maastricht

Salentijn presenteert gerecyclede consumptiemunt tijdens BBB Maastricht!

Van 7 t/m 9 oktober 2019 is het weer tijd voor BBB Maastricht, dé horecabeurs voor alle horecasegmenten. Ook dit jaar zal Salentijn aanwezig zijn om u te voorzien van informatie m.b.t. horecabenodigdheden. Wij bieden u een ruim assortiment met producten zoals (consumptie)munten, roerstaafjes, garderobenummers, bierafschuimers, muntenautomaten, polsbandjes en tegenwoordig ook duurzame producten!

De horecabranche wordt groener en duurzaamheid krijgt ook in andere sectoren meer aandacht dan ooit. Om de impact op het milieu te verkleinen ontstaan er steeds meer duurzame alternatieven. Salentijn zet in op duurzaamheid en presenteert de koelkastmunt, een consumptiemunt met een groen verhaal. Deze 100% gerecyclede munt wordt vervaardigd uit kunststofkorrels welke voortkomen uit oude koelkasten. Dat is namelijk duurzaam gemak dat telt!

We verwelkomen u graag bij onze stand (FF.640) zodat u kennis kunt maken met onze koelkastmunt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ons overige assortiment te bekijken. We gaan graag met u in overleg om uw ideeën te vertalen naar een gepersonaliseerd horecaproduct. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons goed inleven in uw wensen.

« Terug naar nieuwsoverzicht