Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Maatwerkspecialist

Salentijn, gemak dat telt!

Salentijn is producent van consumptiemunten en levert direct aan cafés, evenementen, festivals, restaurants, hotels, bars, clubs of verenigingen.

Van kunststof consumptiemunten tot metalen betaalmunten Salentijn heeft legio mogelijkheden. Plastic betaalmunten worden veelal gebruikt als betaalmiddel, maar consumptiemunten worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor spaaracties. Voor evenementen en festivals zijn breekmunten of festivalmunten zeer geschikt. En de unieke Duomunt is de veiligste plastic betaalmunt uit het assortiment. Kortom voor elke horeca-ondernemer heeft Salentijn een passende betaalmunt!

Buiten de vele soorten munten heeft Salentijn het assortiment in de loop der jaren uitgebreid met producten die het de horeca-ondernemer eenvoudiger maken. Denk aan garderobenummers die de gang van zaken in uw garderobe bespoedigen of roerstaafjes en prikkers die ieder glas sieren! Voor grote en kleine muziekfestivals en evenementen produceert en levert Salentijn naast de festivalproof breekmunten ook tyvek polsbandjes. Ook horeca service-artikelen, zoals bierafschuimers en telborden voor consumptie munten, worden al jaren gebruikt in diverse horecagelegenheden. En voor de carnavalsverenigingen bieden wij een uitgebreid aanbod aan Carnavalsmedailles.

De kracht van Salentijn zit in de jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van kunststof betaalmunten. Zo zijn alle consumptiemunten uit het assortiment in de afgelopen 40 jaar door Salentijn zelf ontwikkeld en geproduceerd. Omdat Salentijn producent is van betaalmunten (van festivalmunt tot consumptiemunt) en aanverwante producten is er altijd een maatoplossing te bieden.