Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Consumptiemunten kopen voor horecagelegenheden en evenementen

Wilt u consumptiemunten kopen voor uw horecagelegenheid of evenement? Bij Salentijn bieden wij een breed assortiment munten. Zo is er altijd een munt die perfect past bij uw onderneming. Ook wanneer u op zoek bent naar opvallende, speciale consumptiemunten bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren namelijk ook maatwerk. Hierdoor zijn wij in staat om u ten allen tijde te voorzien van munten die perfect aansluiten op uw wensen en huisstijl.

Doordat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben zijn wij prima in staat om u te voorzien van advies. We helpen u graag verder met het bestellen van consumptiemunten!

Wat zijn de voordelen van consumptiemunten?

Onze consumptiemunten worden voornamelijk gebruikt in de horecabranche, maar ook andere sectoren kennen de voordelen. Kent ú de voordelen van onze munten al?

  • consumptiemunten zijn fraudebestendig, want er is geen contant geld meer in omloop;
  • met munten geen tijdverlies meer met wisselen van geld;
  • munten zijn een goedkope en effectieve reclamedrager, geheel in uw huisstijl;
  • direct omzet na verkoop;
  • ruim 10% van de munten wordt niet ingeleverd;
  • ook te gebruiken voor spaaracties, give-away of als aandenken.

Welke consumptiemunten passen bij uw evenement?

Wij denken graag mee over de munten die het beste bij uw situatie passen. Wij hebben verschillende soorten betaalmunten in ons assortiment, wisselend van munten die geschikt zijn voor eenmalig gebruik, tot munten die geschikt zijn voor meerdaagse evenementen.

Breekmunten en standaardmunten kopen voor eenmalig gebruik

Onze zwart bedrukte breekmunten en full colour bedrukte breekmunten zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Liever geen breekmunten? Dan kunt u kiezen voor onze standaardmunten. Deze plastic munten liggen standaard op voorraad in ons magazijn en kunnen daardoor binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd worden.

Voor een meer milieuvriendelijke optie, kunt u ook kiezen voor onze gerecyclede breekmunt. Deze is gemaakt van recyclede koelkasten en is hiermee de ideale munt om uw evenement en organisatie te verduurzamen. De recycle breekmunten worden full colour bedrukt. Hiermee is het mogelijk om zelfs foto’s of een kleurverloop te printen op de munten.

Consumptiemunten bedrukken voor een terugkerend evenement

Organiseert u een terugkerend evenement? Dan kunt u het beste kiezen voor een herbruikbare munt die langer meegaat. Zowel de foliebedrukte munten als meerkleurendrukmunten (1 tot 4 kleuren) zijn geschikt om langdurig te gebruiken. Met de full colour bedrukte munten is het zelfs mogelijk om foto’s op de munten te printen!

Extra opvallende munten

Wilt u extra opvallende consumptiemunten? Ook hiervoor biedt het assortiment van Salentijn mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde munt met reliëf. Onze reliëfmunten en gerecyclede consumptiemunten kunnen enkel- of dubbelzijdig worden gegraveerd met uw logo en/of tekst en zijn zeer slijtvast. Wilt u liever een gegraveerde munt mét bedrukking? Bekijk dan onze gegraveerde bedrukte munten. Deze worden eerst gespoten in een reliëf en vervolgens voorzien van een folie. Dit maakt ze uniek, maar ook gevoeliger voor slijtage.

Andere opties zijn onze duomunten of metalen munten. De duomunten hebben een wit of een gekleurd binnenwerk en een gekleurde rand, waardoor ze extra opvallen (ook beschikbaar duomunten met eigen kleurcombinatie). De metalen munten zijn beschikbaar in messing (goud) of vernikkeld (zilver). Beide varianten worden gestanst waardoor uw logo en/of tekst op de munt worden gedrukt. Het is ook mogelijk om de munten blanco te bestellen.

Voor kermissen en attracties leveren wij ook kermis- en attractiemunten. Deze munten zijn leverbaar in dertien unieke modellen en kunnen met één of meerdere kleuren bedrukt worden.

Biologisch afbreekbare consumptiemunten

Bent u als horecagelegenheid of evenement organisator bezig met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid? Kies dan voor onze eco munt. Deze is gemaakt van zetmeel uit aardappels en 100% biologisch afbreekbaar.

Goedkope consumptiemunten

Als u voor een voordelige optie wilt gaan, leveren wij standaard plastic munten. Om fraude te voorkomen adviseren wij altijd om voor munten met bedrukking te kiezen.

Persoonlijk advies

Weet u nog niet zeker welk van deze opties het beste bij uw evenement past? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van ieder type munt en hebben ervaring met het kiezen van formaten en kleurstellingen. Ze helpen u graag met het kiezen van de juiste optie voor uw evenement.