Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Met de handzame garderobenummers van Salentijn raakt geen jas meer zoek. Alle garderobenummers zijn oplopend genummerd. Geleverd in een transparante opbergbox. Garderobenummers laten uw avond vlotter verlopen.

Snel de juiste jas terugvinden

Organiseer je een feest, optreden, of ander evenement en wil je de jassen van gasten netjes op kunnen hangen en terugvinden? Dan zijn garderobenummers ideaal. Met zoveel gasten raken er namelijk nog weleens wat jassen kwijt. Met garderobenummers zorg je ervoor dat het ophangen en terugvinden van de jassen van je gasten zo soepel mogelijk verloopt en iedereen zijn eigen jas mee naar huis neemt. Daarnaast ziet het er net en geordend uit.

Garderobenummers bestellen en kopen

Wilt u garderobenummers kopen voor uw horecagelegenheid of evenement? Bij Salentijn bieden wij een overzichtelijk assortiment. Zo beschikken wij over een eigen productie waardoor we te allen tijde snel kunnen leveren!

Plastic Garderobenummers

Kies bijvoorbeeld voor Plastic Garderobenummers, beschikbaar in maar liefst 43 verschillende kleuren, wanneer u de garderobenummers wilt hergebruiken. Onze plastic garderobenummers zijn beschikbaar met twee verschillende openingen: een rechthoekig gat of een rond gat. Zo kunt u ze gemakkelijk aan het haakje hangen wanneer deze niet in gebruik is. Wanneer u zowel een garderobenummers aan het haakje/hanger wilt hebben én er eentje aan de gast mee wilt geven, kunt u de garderobenummers in tweevoud bestellen. Een andere optie zijn de nummerplaatjes, die je boven het haakje of de hanger kunt plakken.

Garderobenummer Opplakplaatjes

Combineer dit product met het garderobenummer! De Garderobenummer Opplakplaatjes kunnen op de kapstokken geplakt worden waardoor snel en overzichtelijk te zien is welk nummer het haakje heeft. Plak het nummer boven een haakje en geef het bijbehorende plastic garderobenummer mee aan de bezoeker. Zo zal geen jas meer zoekraken!

Garderobenummers bedrukken

Wilt u graag een garderobenummers met uw eigen ontwerp? U kunt ervoor kiezen om de plastic garderobenummers te laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Dit kan in wel 18 verschillende kleuren! De garderobenummers worden bedrukt met folie en zijn van hoge kwaliteit. U kunt ook kiezen voor een full-color opdruk. Deze methode geeft een perfect kleurbeeld, wat betekent dat u alles kunt bedrukken wat u wenst. U kunt zelf aangeven welke nummers u wilt bedrukken.

Advies op maat

Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Dankzij jarenlange ervaring in het horeca- en evenementenbranche is het team van Salentijn perfect in staat om u advies op maat te geven over een professionele inrichting van uw garderobe. Zo kunt u uw gasten een service bieden die ze niet snel zullen vergeten! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)475 41 83 83. Ook kunt u ons via verkoop@salentijn.com bereiken. Wij doen er alles aan om uw vragen over onze garderobebonnen of over één van onze andere producten zo spoedig mogelijk te beantwoorden.