Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Breekmunten, staan ook bekend als evenementenmunten en worden veelal gebruikt tijdens evenementen en feesten. Dit is de perfecte munt voor eenmalig gebruik en is dan ook te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Het is mogelijk om de breekmunten te bestellen met een full color of zwarte opdruk.

Breekmunten zwart bedrukt

Bij Salentijn kunt u o.a. breekmunten kopen met een zwarte bedrukking. Deze zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren. Doordat wij deze munten alleen voorzien van een zwarte bedrukking, kunnen wij ze tegen een laag tarief aanbieden. We kunnen breekmunten bedrukken met een enkelzijdige opdruk of dubbelzijdig.

Breekmunten full color bedrukt

Breekmunten met een full color bedrukking zijn standaard te bestellen in wit kunststof. Wanneer u een andere kleur munt wenst, is dit tegen een meerprijs ook mogelijk. Het is belangrijk om te weten dat bij een witte munt de full color opdruk het best tot zijn recht komt. Daarom raden wij ook aan om voor een witte munt te kiezen

De breekmunten full color en met zwarte bedrukking zijn te verkrijgen in drie verschillende formaten.
* Creditcard model: Deze bestaat uit tien breekmunten, waarvan vier munten een diagonale breeklijn bevatten. Het handige aan dit model is, dat het precies de afmetingen van een betaalpas heeft. Dit is gemakkelijk voor in de portemonnee.
* Tableau 4x5 munten: Dit tableau bevat 20 munten waarvan iedere munt een horizontale breeklijn bevat. Tevens trekken ze niet vacuüm aan een natte ondergrond door de opstaande rand.
* Tableau 5x5 munten: Dit tableau bevat 25 munten, waarvan alleen de middelste munt, die zorgt voor stevigheid van het tableau, niet te breken is. Ook deze trekt niet vacuüm aan een natte ondergrond.

Breekmunten met logo of eigen opdruk is mogelijk. U kunt tegen een meerprijs een ontwerp laten maken door onze ontwerpstudio of een eigen ontwerp bij ons aanleveren.

Breekmunten bestellen? Al onze breekmunten zijn te bestellen op onze website of neem contact met ons op voor vragen en advies via +31 (0)475 41 83 83 of mail naar verkoop@salentijn.com en wij helpen u graag verder.