Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Tyvek polsbandjes zijn goedkope polsbandjes van een sterk materiaal. Ze zijn in te zetten voor verschillende doeleinden, zoals leeftijdscontrole en als toiletbandjes. Doordat het bandje spatwaterbestendig is, is een polsbandje van Tyvek een ideaal polsbandje voor evenementen en horecagelegenheden.

Wat is een Tyvek polsbandje?

Tyvek polsbandjes zijn polsbandjes gemaakt van Tyvek, dit is een dicht geweven type kunststofmateriaal dat niet snel scheurt en spatwaterbestendig is. Tyvek polsbandjes zijn te bedrukken met een zwarte bedrukking en een full-color bedrukking, zo kun je een unieke Tyvek polsbandje laten bedrukken met een eigen ontwerp. Daarnaast is het ook mogelijk om onbedrukte Tyvek polsbandjes te bestellen. De Tyvek polsbandjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Door de plakstrip sluiting is het niet mogelijk om de ze te hergebruiken, wat ervoor zorgt dat ze niet overdraagbaar zijn.

Tyvek polsbandjes bedrukken

Alle Tyvek polsbandjes kunnen worden voorzien van een bedrukking. Bestaande uit een zwarte bedrukking of een full-color bedrukking met een eigen ontwerp. Ook is het mogelijk om door onze ontwerpstudio een design te laten maken welke passend is bij uw bedrijf. Wilt u zelf een ontwerp maken? Hier kunt u ook onze editor voor gebruiken. In de editor op onze website kunt u zelf gemakkelijk een ontwerp maken en een bestelling plaatsen, tevens is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren.

Naast het laten bedrukken van de Tyvek polsbandjes kunt u ook kiezen voor de Tyvek polsbandjes standaard of Tyvek polsbandjes budget. Deze zijn bedrukt met een standaard opdruk en zijn wel een stuk fraudegevoeliger dan wanneer u kiest voor een eigen ontwerp, dit omdat iedereen deze kan bestellen.

Tyvek polsbandjes onbedrukt

Naast dat ze ideaal zijn om te bedrukken, kunt u ook onbedrukte Tyvek polsbandjes bij ons bestellen. Deze zijn te verkrijgen in 13 verschillende kleuren Houd er wel rekening mee dat onbedrukte Tyvek polsbandjes een stuk fraudegevoeliger zijn, dan met een eigen ontwerp.

Bent u op zoek naar Tyvek polsbandjes? Alleen komt u er niet uit welke het beste bij uw wensen past? Neem contact met ons op via +31 (0)475 41 83 83 of mail naar verkoop@salentijn.com en wij helpen u graag verder.