Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Gaat u liever voor een duurzaam alternatief? Dan zijn onze duurzame consumptiemunten wat u zoekt. Wij bieden ronde recycle munten aan, zowel met een opdruk of reliëf. Deze munten worden gemaakt van kunststof uit oude koelkasten, waardoor de breekmunten 100% gerecycled zijn. Bent u zoekende naar een biologisch afbreekbare munt? Dan is de Eco munt een goed alternatief. Deze munt is gemaakt van aardappelzetmeel, waardoor deze binnen een jaar 100% afgebroken wordt.

Recycle munt bedrukt

De recycle munt hebben wij in twee varianten, zowel een bedrukte variant als met een reliëf. De recycle munt bedrukt is gemaakt van kunststof uit oude koelkasten en is beschikbaar in zes verschillende kleuren, deze kleuren bestaan uit pasteltinten. Deze munt kunnen wij bedrukken met wel drie verschillende bedrukking technieken. Een foliedruk is ideaal wanneer uw logo één kleur is. Consumptiemunten met een folie opdruk zijn erg slijtvast. Tevens is de opdruk altijd glimmend, waardoor ook in donkere ruimtes, zoals clubs en cafés, is de opdruk duidelijk leesbaar. Bij een foliedruk wordt altijd gebruik gemaakt van een contrasterende kleur ten opzichte van de munt zelf. Zo wordt ervoor gezorgd dat de munten altijd goed leesbaar zijn.

Wanneer uw logo voorzien is van meer dan één kleur, dan is de full color techniek of meerkleurendruk geschikt. De full color opdruk is iets minder slijtvast dan de foliedruk, maar kan ingezet worden om foto’s of kleurverloop te drukken op een consumptiemunt. Wanneer een gedetailleerde opdruk gewenst is, is de meerkleurendruk het meest ideaal.

Recycle munt reliëf

Naast de bedrukte recycle munten hebben wij ook recycle munten met een reliëf. Dit type munt is ook te verkrijgen in zes pasteltinten. Deze munten bestaan uit één kleur, wanneer u een tweede kleur munt kiest met dezelfde opdruk, wordt er een eenmalige toeslag per kleur in rekening gebracht. De reliëf munten krijgen geen bedrukking, maar zijn voorzien van een gravure. Doordat deze munten gemaakt zijn van kunststof uit oude koelkasten, zorgt ervoor dat het een volledig gerecyclede munt is.

Eco munt

Wanneer u op zoek bent naar een 100% biologisch afbreekbare consumptiemunt, dan is de eco munt precies wat u zoekt. Deze munt wordt gemaakt van het zetmeel van aardappelen. De munt wordt door verschillende factoren zoals water, zon in combinatie met bacteriën binnen een jaar afgebroken in de natuur. De eco munt is alleen te verkrijgen in een neutrale kleur en is voorzien van een reliëf. Het is mogelijk om de munt aan beiden kanten te voorzien van een gravure. Met deze munt draagt u bij aan het verbeteren van onze planeet!

Standaard munt recycle token

Deze munt draagt bij aan een duurzaam evenement, ondanks dat de munt zelf niet gemaakt is van duurzame materialen. De recycle token, wordt ook wel de beker munt genoemd. Je ziet hem steeds meer terugkomen op evenementen. Bij de ingang ontvangen bezoekers de recycle token. Met deze munt kunnen zij een eerste drankje halen, zonder extra te hoeven betalen voor een beker. Het idee is dat men telkens weer de beker inlevert bij een nieuw drankje, zonder de beker weg te gooien. Wanneer de beker niet ingeleverd wordt, moet men extra geld bij het eerstvolgende drankje betalen. De recycle token is te verkrijgen in de kleur groen met een standaard bedrukking. U kunt er ook voor kiezen om een eigen munt te laten ontwerpen, door te kiezen voor onze zelf te ontwerpen munten.