Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Bedrukte consumptiemunten zijn ideaal om in te zetten op festivals en evenementen. Het zorgt voor een snelle doorloop aan de bar en bovendien is het een veilige uitkomst. Bij Salentijn kunt u diverse soorten consumptiemunten bedrukken, welke u volledig kunt voorzien van een eigen ontwerp.

Soorten bedrukte consumptiemunten

Om aan alle klantwensen te kunnen voldoen, hebben wij een breed aanbod aan bedrukte consumptiemunten. Bestaande uit verschillende druktechnieken en formaten.

Breekmunten zwart en full color

Breekmunten zijn te bedrukken met een zwarte en full color opdruk, deze munten worden voornamelijk gebruikt op festivals en evenementen en staan ook wel bekend als de festival munten. Ze zijn te verkrijgen in drie formaten tableaus. Kiest u voor de zwarte bedrukking? Deze worden tegen een scherpe prijs aangeboden. De full color opdruk breekmunten bestaan standaard uit een witte munt, waardoor de full color bedrukking goed tot zijn recht komt. Uiteraard is het mogelijk om een andere kleur munt te kiezen als basis.

De bedrukte breekmunten zijn volledig te personaliseren met een logo of eigen ontwerp.

Foliedrukmunten

De meest slijtvaste munten zijn onze foliedrukmunten. Deze zijn voorzien van een glanzende opdruk, waardoor ze ook in donkere horecagelegenheden goed leesbaar zijn.

Full color digitaal print munten
Bij deze druktechniek maken we gebruik van speciale full color printers. Waardoor het ook mogelijk is om foto’s en verloop van kleuren te printen.

Meerkleurendrukmunten

Bij dit type munt maken we gebruik van de tampondruktechniek. Hiermee kunnen we zeer gedetailleerd een munt bedrukken, zelfs kleine details in een ontwerp zijn met deze techniek duidelijk zichtbaar.

Recycle munt bedrukt

Zoekende naar een duurzaam alternatief? Onze recycle munt is gemaakt van kunststof uit oude koelkasten, wat ervoor zorgt dat de munt 100% gerecycled is. Naast een bedrukking is het ook mogelijk om de recycle munt met een gravure te bestellen.

Duomunten

Onze bedrukte duomunten zijn in twee verschillende opties te verkrijgen. We hebben een variant beschikbaar waarbij de binnenkant wit is en u zelf de kleur van de buitenste rand kunt bepalen, waarbij u een keuze heeft uit zeven kleuren. Bij onze andere duomunt is het mogelijk om een eigen kleurencombinatie samen te stellen, wat de munt nog zeldzamer maakt en dus nog minder fraudegevoelig is.

Voordelen consumptiemunten bedrukken

* Zowel zwarte bedrukking als full color bedrukking mogelijk;
* Uniek ontwerp;
* Bedrukte consumptiemunten zorgen voor naamsbekendheid;
* Kunnen dienen als promotiemateriaal;

Overige bedrukte munten

Naast de bedrukte consumptiemunten welke ideaal zijn voor festivals en evenementen als betaalmiddel, hebben wij ook kermis- en attractiemunten in ons assortiment. Wij bieden verschillende type munten, welke passend zijn bij iedere attractie.

Alle kleuren uit onze kleurenkaart zijn mogelijk. Het is mogelijk om de munten te laten drukken met een foliedruk, welke erg slijtvast is en het de ideale opdruk maakt voor kermis- en attractiemunten. Dit omdat ze uitermate geschikt zijn voor langdurig gebruik. Deze vorm van bedrukken zorgt voor een glanzende opdruk, waardoor ook ’s avonds de opdruk duidelijk zichtbaar is. Wenst u een ander type bedrukking waarbij de opdruk bestaat uit meerdere kleuren? Dan is onze full color digitaal print munt de oplossing. Let wel, deze techniek kan niet op iedere munt toegepast worden.

Op zoek naar een uniek design? U kunt zelf een ontwerp bij ons aanleveren, maar het is ook mogelijk om een ontwerp door onze ontwerpstudio te laten maken. Heeft u vragen over onze bedrukte consumptiemunten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.