Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Bij Salentijn bieden we verschillende soorten munten meteen reliëf, ook wel een gravure genoemd. Het is mogelijk om de gegraveerde munten zelf te ontwerpen, we hebben een duurzame variant en een standaardmunt voor specifieke toepassingen.

Gegraveerde en reliëfmunten

De gegraveerde munten zijn niet voorzien van een bedrukking, maar krijgen een gravure, wat ervoor zorgt dat een reliëf zichtbaar is op de munt. De munten bestaan uit één kleur en het is niet mogelijk om de munt te voorzien van een andere kleur gravure. Deze munt is te verkrijgen is zeven varianten, waarvan zes modellen voorzien kunnen worden van een opening of breeklijn.

Recycle munt reliëf

Om uw evenement te verduurzamen en bij te dragen aan ons milieu is de recycle munt een passende oplossing. Deze ziet er hetzelfde uit als de gewone gegraveerde munten, maar is volledig gerecycled. Kunststof uit oude koelkasten wordt gebruikt als materiaal voor deze consumptiemunten. Deze duurzame munt is te verkrijgen in zes verschillende pastelkleuren. Beide munten zijn zowel verkrijgbaar met een enkelzijdig en dubbelzijdige gravure.

Standaardmunt recycle token

Naast de te personaliseren reliëf en gegraveerde munten, bieden wij een standaard munt aan, die voorzien is van een bestaande opdruk. Dit is een recycle token. Deze munt gebruikt men op festivals en evenementen om plastic afval te verminderen. Iedere bezoeker ontvangt aan het begin bij de ingang deze recycle token. Wanneer zij een drankje kopen, ontvangen zij een beker. Om te voorkomen dat plastic bekers op de grond belanden, levert eenieder de beker weer in bij de aanschaf van het volgende drankje. Als men niet meer in het bezit is van een beker moeten ze extra betalen voor een beker bij de aanschaf van een nieuw drankje.

Benieuwd naar ons gehele aanbod consumptiemunten? Bekijk al onze consumptiemunten hier. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van consumptiemunten? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via +31 (0)475 41 83 83of mail naar verkoop@salentijn.com en wij helpen u graag verder.