Handige QR-code controle met Tyvek polsbandjes

Snel en eenvoudig QR-codes checken in de horeca of winkel? Tyvek polsbandjes blijken hiervoor een goede oplossing. Gemeente Breda heeft hiervoor het voorbeeld gegeven.

QR-code scannen

Het is tot op heden voor horecagelegenheden verplicht om bezoekers te controleren op geldige QR-codes in combinatie met een legitimatiebewijs. Dit kost vaak veel tijd en zorgt voor irritaties bij zowel bezoekers als de horeca zelf. 

Gemeente Breda zet polsbandjes in

Om het scannen van QR-codes zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft gemeente Breda ervoor gekozen om centrale controleposten neer te zetten in de binnenstad. Bij deze zogenoemde checkpoints ontvangen bezoekers na het controleren van de QR-code een polsbandje. Met dit polsbandje krijgen zij toegang tot alle horeca. Zo hoeven de horecagelegenheden zelf geen QR-code controles meer uit te voeren. 

Ook bereiden gemeenten Breda en Oss zich alvast voor op het scannen van QR-codes in niet-essentiële winkels door middel van polsbandjes.

Tyvek polsbandjes

De polsbandjes die de gemeentes hiervoor gebruikt zijn de populaire Tyvek polsbandjes. Deze polsbandjes zijn niet overdraagbaar en eenvoudig om te doen. De voordelen van Tyvek zijn dat het niet scheurt, niet slijt en waterdamp doorlatend is waardoor het geen huidirritaties veroorzaakt. U kunt deze polsbandjes laten bedrukken met een eigen ontwerp. Op deze manier zijn de polsbandjes uniek en voorkomt het fraude.

Polsbandje voor jouw onderneming?

Ook polsbandjes inzetten om bezoekers te controleren? Sla uw handen ineen met andere horecagelegenheden en met uw gemeente en bestel gepersonaliseerde polsbandjes. U kunt de polsbandjes zelf ontwerpen of laten ontwerpen door onze deskundige medewerkers.