Horeca polsbandjes van tyvek: waar worden ze voor gebruikt?

Tyvek polsbandjes worden binnen horecagelegenheden nog regelmatig gebruikt. In eerste instantie denkt u misschien dat polsbandjes voornamelijk op evenementen en festivals worden ingezet. Dit is echter niet het geval. Tyvek polsbandjes worden in de horeca voornamelijk gebruikt met als doeleinde om de leeftijdscontrole uit te voeren en als toegangsbewijs, maar bijvoorbeeld ook als toiletbandjes zijn ze erg geschikt. Een tyvek polsbandje is gemaakt van een sterk en spatwaterbestendig materiaal. Het polsbandje scheurt niet en is licht van gewicht, wat ervoor zorgt dat het bandje comfortabel draagt. Ze zijn uitermate geschikt voor avond en eendaagse evenementen, wat het een ideaal horeca polsbandje maakt!

Tevens is een polsbandje veel minder fraudegevoelig dan het gebruik van een stempel. Wel ligt het geheel aan het soort polsbandje waarvoor gekozen wordt en de bedrukking heeft hier ook grote invloed op.

Waar worden polsbandjes in de horeca voor gebruikt?

Horeca polsbandjes kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Een aantal veelgebruikte voorbeelden zijn:

Horeca polsbandje voor leeftijdscontrole

Binnen horecagelegenheden heeft u regelmatig te maken met een leeftijdscontrole. Niet alleen 18+, maar ook tijdens een 21+ avond zijn polsbandjes een uitkomst. Werkt u met verschillende leeftijdscategorieën? Dan kunnen polsbandjes helpen bij het personeel om onderscheid te maken tussen deze groepen. Een stempel kan uiteraard ook werken, maar dit is erg fraudegevoelig. Direct na het zetten van een stempel kan men deze gemakkelijk overdragen op de hand van een ander. Bovendien vervaagd een stempel snel, waardoor er verwarring kan ontstaan bij het personeel.

Horeca polsbandje als toegangsbewijs

Polsbandjes van tyvek zijn handig voor het gebruik als toegangsbewijs voor uw horecagelegenheid. Ze zijn praktisch en hebben een hoog draagcomfort, door het lichte materiaal. Bovendien zijn polsbandjes als toegangsbewijs over het algemeen goedkoop en is het lastiger om mee te frauderen. Tyvek polsbandjes zijn makkelijk te bedrukken met een eigen ontwerp, zodat uw polsbandjes onderscheidend zijn van de concurrent. Ook zijn er standaard polsbandjes te bestellen. Deze kunnen niet gepersonaliseerd worden en zijn dus door iedere horecaonderneming te bestellen. Tyvek polsbandjes zijn niet overdraagbaar, waardoor ze veilig in gebruik zijn en ideaal als toegangsbewijs zijn in te zetten in de horeca.

Horeca polsbandje voor toiletbezoek

Regelmatig is het zo dat men binnen een horecabedrijf betaald voor het toilet. Dit kan per toiletbezoek zijn of direct voor de hele avond. Een polsbandje is hiervoor dan ook ideaal. Hiermee kan het personeel direct zien wie door mag lopen bij de toiletten en dus al betaald heeft voor de hele avond.

Let hierbij wel op dat voor iedere avond een ander kleur polsbandje in gebruik wordt genomen. Door meerdere dagen achter elkaar exact hetzelfde polsbandje te gebruiken, maakt het een stuk fraudegevoeliger. Ondanks dat dit type polsbandje alleen geschikt is voor eendaagse feesten, kunt u beter het zekere voor het onzekere nemen.

Horeca polsbandje voor vip-gedeelte

Maakt u gebruik van vipruimtes in uw horecazaak? Dan zijn polsbandjes wenselijk, om onderscheid te kunnen maken tussen de vip gasten en de gasten in de overige ruimtes. Hierdoor voorkomt u dat onbevoegden de vipruimte betreden, waardoor er eventueel onenigheid ontstaat onder uw gasten.

Welke soorten horeca polsbandjes zijn er?

Van tyvek en plastic tot aan siliconen polsbandjes: er zijn een hoop verschillende soorten polsbandjes. De meest gebruikte horeca polsbandjes zijn gemaakt van tyvek. Deze zijn ideaal voor eendaagse festiviteiten, zoals een avondje uit in de club of kroeg. De horecabandjes van tyvek zijn te verkrijgen in verschillende varianten:

Standaard horeca polsbandjes

Deze polsbandjes zijn geschikt voor horecagelegenheden die voor een goedkope oplossing willen gaan. Deze polsbandjes hebben een standaardkleur en bedrukking. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een opdruk met 18+ en NIX 18. Is leeftijdscontrole de reden dat u kiest voor het gebruik van polsbandjes in de horeca? Dan is deze opdruk een uitkomst. Een gratis toegang polsbandje is geschikt voor personeel of groepen die gratis toegang hebben op dagen dat betaald toegang van toepassing is. Het gevaar van deze polsbandjes is dat ze niet te personaliseren zijn, waardoor dezelfde horeca bandjes in andere horecagelegenheden gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat het fraudegevoeliger is, dan een bandje met eigen opdruk. De standaard polsbandjes zijn net zo duur als de bedrukte polsbandjes, alleen vervallen de opstartkosten van 15 euro per ontwerp.

Budget horeca polsbandjes

Iets minder fraudegevoelig zijn de budget horeca polsbandjes. Dit zijn polsbandjes die een standaard zwarte bedrukking hebben met ons Salentijn logo erop. Deze bandjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor horecagelegenheden die verschil in leeftijd duidelijk willen maken of iedereen een polsbandje wil geven omdat ze betaald hebben. Dit zijn de goedkoopste polsbandjes uit ons assortiment. Ze zijn wel (net als de standaard polsbandjes) door iedereen te bestellen via onze website.

Bedrukt en onbedrukt horeca polsbandje

Welk type polsbandje precies bij u past ligt geheel aan uw wensen en budget. Naast de bedrukte horeca polsbandjes, bestaande uit zowel een standaard bedrukking of een geheel eigen ontwerp in full-color of met een zwarte bedrukking, zijn ook horeca polsbandjes zonder bedrukking een oplossing. Hierbij kunt u het beste werken met verschillende kleuren, waarbij iedere kleur een betekenis heeft. Het werkt hetzelfde als een bedrukking, maar dan zijn de kleuren van belang. Kies voor contrasterende kleuren, zodat u goed het verschil in polsbandjes kunt herkennen. Het moet natuurlijk niet het geval zijn dat iemand van onder de leeftijdsgrens alcoholische versnaperingen kan verkrijgen.

De minst fraudegevoelige polsbandjes zijn de tyvek polsbandjes met een bedrukking. Dit kan een zwarte bedrukking zijn, maar ook een full-color opdruk. Een eigen ontwerp kan aangeleverd worden, maar bij Salentijn bieden wij ook de mogelijkheid om door onze ontwerpstudio een gepersonaliseerd ontwerp te laten ontwikkelen, die past bij u en uw bedrijf. Organiseert u een feest met Koningsdag? Of is Halloween waar u aandacht aan besteedt? Dan geeft een horeca polsbandje in thema net dat beetje extra aan uw feest.

Heeft u vragen over welk horeca polsbandje het beste bij uw wensen aansluit en komt u er online niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het kiezen van het juiste type polsbandje voor uw horecagelegenheid.