Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Polsbandjes bedrukken is ideaal voor evenementen, festivals en horecagelegenheden. Of u nu kiest voor het logo van uw festival, de naam van uw horecazaak of voor een specifiek ontwerp gaat: bij Salentijn laat u polsbandjes bedrukken van de beste kwaliteit. Bedrukte polsbandjes zijn niet alleen in te zetten als toegangsbewijs, voor leeftijdscontrole of als toiletbandjes. Bedrukte polsbandjes kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden, zo dienen ze ook perfect als promotiemateriaal op evenementen, als aandenken of relatiegeschenk.

Laat polsbandjes bedrukken met een opvallende full-color opdruk of ga voor een subtiele zwarte opdruk. Met onze online ontwerpeditor maakt u gemakkelijk zelf een ontwerp, u kunt een ontwerp aanleveren of laat door onze ontwerpstudio een uniek ontwerp maken, geheel passend bij uw bedrijf of evenement.

Voordelen bedrukte polsbandjes

Bedrukte polsbandjes brengen de nodige voordelen met zich mee.
- Het zijn goedkope polsbandjes.
- Geschikt voor verschillende toepassingen, zoals toegangscontrole of toiletbandjes.
- Hebben verschillende leeftijdsgroepen toegang tot uw horecazaak of op uw evenement? Dan kunt u ervoor kiezen om met bedrukte polsbandjes gemakkelijk onderscheid te maken tussen volwassenen en minderjarigen.
- Gepersonaliseerd: eigen ontwerp is mogelijk.
- Zowel in full-color opdruk als met zwarte bedrukking beschikbaar.
- Op korte termijn leverbaar.

Verschillende bedrukte polsbandjes

Bij Salentijn bieden wij een verschillend aantal soorten bedrukte polsbandjes. Zo is het mogelijk om te kiezen voor verschillende Tyvek polsbandjes in zwart bedrukt en full colour bedrukt waarbij u zelf een opdruk kunt kiezen. Ook bieden we een standaard en budget bedrukte polsbandjes aan met een bestaande bedrukking. Wilt u siliconen polsbandjes bedrukken of plastic? Ook die mogelijkheid is er.

Wilt u ook polsbandjes bedrukken? Alleen komt u er niet uit welke type het beste bij uw wensen past? Neem contact met ons op via +31 (0)475 41 83 83 of mail naar verkoop@salentijn.com en wij helpen u graag verder.