Persoonlijk advies
Productie in eigen huis
Korte levertijd
+40 jaar ervaring

Onbedrukte polsbandjes zijn er in drie verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor Tyvek polsbandjes onbedrukt, plastic polsbandjes onbedrukt en de siliconen polsbandjes.

Soorten onbedrukte polsbandjes

Wij bieden verschillende soorten onbedrukte polsbandjes aan, geschikt voor ieder evenement of horecagelegenheid. Zo hebben wij Tyvek polsbandjes onbedrukt, plastic polsbandjes onbedrukt en siliconen polsbandjes.

Onbedrukte Tyvek polsbandjes

Onbedrukte Tyvek polsbandjes zijn een voordelige optie polsbandjes voor uw evenement. Tyvek is een sterk materiaal wat ervoor zorgt dat de polsbandjes niet scheuren. Door het lichte materiaal zijn ze comfortabel om te dragen. Wanneer het onbedrukte Tyvek polsbandje eenmaal bevestigd is, dan is het niet mogelijk om deze zonder te beschadigen af te doen. Het overdragen van een polsbandje is dan ook niet mogelijk, waardoor het een veilig polsbandje is voor uw evenement of horecazaak. De onbedrukte Tyvek polsbandjes zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en passen om iedere pols.

Plastic polsbandjes onbedrukt

De onbedrukte plastic polsbandjes zijn comfortabel in gebruik en gemaakt van een stevig materiaal. Hierdoor kunnen de polsbandjes meerdere dagen gedragen worden, waarbij ze de mooie uitstraling behouden. Deze polsbandjes zijn te bestellen in twee verschillende modellen en 17 verschillende kleuren en beschikt over een clipsluiting

Siliconen polsbandjes onbedrukt

De siliconen polsbandjes zijn handig om in te zetten wanneer u onderscheid wilt maken in groepen. Denk aan een sportevenement, waarbij gewerkt wordt met meerdere teams en groepen. Ieder team kan een eigen kleur siliconen polsbandje gebruiken. Zo is het voor iedereen duidelijk wie, bij welk team hoort.

Door ons ruime assortiment onbedrukte polsbandjes weet u wellicht niet, welke type het beste bij uw wensen past. Wij helpen u graag aan het meest passende soort polsbandje. Neem voor vragen contact met ons op via verkoop@salentijn.com of bel naar +31 (0)475 41 83 83.