Werkwijze

Hier kunt u zien hoe het bestelproces stap voor stap verloopt.

Van bestelling tot levering!

Hoe verlopen de bestelprocessen bij Salentijn eigenlijk? Hieronder geven we u stap voor stap inzicht in hoe ons bestelproces in elkaar zit. 

1. U doet een bestelling of offerteaanvraag via de website, telefoon, of email.

2. U ontvangt eerst een bevestiging van de bestelling (nog geen officiële orderbevestiging), waarin wij aangeven aan de slag te gaan met het controleren van de order of offerte.

3. Wij sturen een orderbevestiging inclusief voorbeeldtekening per mail naar u. In deze mail is ook een iDEAL link te vinden, evenals de gegevens om het bedrag per bank over te maken.

4. U dient de orderbevestiging én voorbeeldtekening goed te keuren via de mail. Pas na goedkeuring van de orderbevestiging én voorbeeldtekening starten we de productie.

5. Na ontvangst van uw betaling starten wij meteen de productie.

6. Wij produceren uw order in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel leveren en staan wij garant voor onze kwaliteit. 

7. Zodra we de betaling hebben ontvangen (en de order klaar is), kunnen we de order toesturen per post (via UPS). U ontvangt een track & trace code. Zodra de order verzonden is ontvangt u de officiële factuur per mail voor de administratie.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand verhaal nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met onze Verkoopafdeling

Stappenplan Salentijn bestellen