Gebruikt u H.E.T. al?

Wilt u uw medewerkers of uw klanten een veilig en hygiënisch gevoel geven, dan komt 'H.E.T.' goed van pas. Dit product is speciaal ontwikkeld om aanrakingen in het dagelijks leven te verkleinen en besmettingskansen te minimaliseren.

Gaat u of uw klant eindelijk weer naar een festival en heeft u geen zin om de hele dag met een petfles in de hand te staan? Maak dan gebruik van H.E.T.! H.E.T. heeft een geïntegreerde petfleshouder waar u gemakkelijk een flesje in klikt. Staat u achter de bar op een evenement of organiseert u de vrijdagmiddagborrel op kantoor? Dan is de tool geschikt als flesopener.

Bij gebruik van de touchfunctie kunt u gemakkelijk knoppen bedienen zoals bijvoorbeeld pin-/koffieautomaten. De touchfunctie werkt tevens op uw telefoon of tablet. Verder kunt u de tool gebruiken bij bediening van een lift, kassasysteem of zelfs bij een oversteek knop. 

U kent het wel, tegenwoordig moet alles na aanraking met uw handen ontsmet worden. Met de geïntegreerde deurhaak hoeft u de deurklink niet meer met uw handen aan te raken.

Gemak dat telt! H.E.T. kan eenvoudig bevestigd worden aan een lanyard of aan een skipashouder met trekkoord. Hierdoor heeft u H.E.T. altijd bij de HAND. Lanyards en skipashouders zijn ook volledig te personaliseren met een bedrukking van uw eigen logo of tekst. Op deze manier heeft u een volwaardig product geheel in uw eigen huisstijl!